Evenementen

Bij evenementen kan extra inzet van een beveiligingsdienst gewenst of noodzakelijk zijn.Yazo Security Solutions is gespecialiseerd in dit type beveiliging.

Een aantal redenen voor extra beveiliging kan zijn:

  • Grote aantallen bezoekers
  • Regulering parkeerterrein/parkeren
  • Visiteren/controle legitimatie van bezoekers
  • Handhaving van de orde op het terrein of in de gebouwen.

Yazo Security Solutions biedt u de mogelijkheid om kwaliteit te waarborgen. Juist deze kwaliteit is voor u van belang zodat u een geslaagd evenement tegemoet kunt zien.

Voor het houden van een evenement heeft u een vergunning nodig. Een vergunning die aan allerlei voorschriften is gebonden. Een van deze voorschriften is dat u moet werken met een erkend beveiligingsbedrijf. Yazo Security Solutions kan u tevens behulpzaam zijn en adviseren bij het verkrijgen van een vergunning die invulling geeft aan de geldende voorschriften. Denk aan brandwachten, hulpverleners, EHBO posten etc.

We bieden u dus de mogelijkheid uw evenement compleet te beveiligen. Elk evenement heeft zijn eigen aanpak nodig. Yazo Security Solutions heeft gespecialiseerde beveiligers die als geen ander weten hoe ze moeten omgaan met de sfeer en bezoekers van het evenement.

Na een persoonlijk gesprek zal Yazo Security Solutions een eventueel beveiliging- en preventieplan opstellen dat toegesneden is op uw behoeften.

Mocht u geïnteresseerd zijn of heeft u vragen neem dan contact op met ons of stuur een e-mail naar: info@yazosecurity.nl